Tennisvoetbaltornooi - zaterdag 1 januari 2000

Trofee Yves Vanderhaeghe
Maandagavond streden zes jeugdploegen U17 voor de trofee Yves Vanderhaeghe in het foot-tennis tornooi te Rumbeke. Drie ploegen van KSV Rumbeke en evenveel van Club Roeselare waren van de partij. In de poulewedstrijden speelden alle ploegen tegen elkaar. Na de schiftingswedstrijden volgden de wedstrijden voor de plaats0

Na een spannende finale won Rumbeke C nipt van Rumbeke A. Lothar Kemel, Jens Vancoppenolle, Jonas Decoene en Jelle Vandecappelle ontvingen hun trofee uit handen van Yves Vanderhaeghe. Op plaats drie eindigde Rumbeke B. Roeselare A, Roeselare C en Roeselare B werden nummer vier, vijf en zes. 

Trofee José Debels
Later op de avond traden tien recreantenploegen aan. Dit waren twee ploegen meer dan in de eerste editie vorig jaar. Het was uitkijken of de titelverdedigers hun titel konden verlengen. In de poulewedstrijden was het meteen duidelijk dat het niveau zeer hoog lag. Er werd fel gestreden om de plaatsen die recht gaven tot de finaleq.

Na de poulewedstrijden streden vier ploegen voor de plaatsen 7 tot en met 10.  Een nieuwe ploeg, de visdraad, eindigde laatste. De Belcars met superster schepen Debels eindigde op plaats negen. Plaats acht was voor de ploeg van de ex-volleybalsterren van Knack Roeselare, the Jets. Plaats zeven was voor de jonge ploeg uit Hooglede, de ballenrappers.

Intussen maakten zes ploegen zich op voor de eindwedstrijden. CV Care, de ploeg van Crist Verbeke, won van de Bitonals, de politieploeg, voor plaats vijf en zes. Voor de plaatsen drie en vier namen de studaxen van Izegem, de ploeg  Bartali het op tegen Schalke 14!, de ploeg van Kristof Verhanneman. De studaxen trokken aan het langste eind.

In de finale stonden de Titelverdedigers tegenover de Leutebokskes. De Titelverdedigers met in hun rangen ex-eerste klasse spelers Yves Vanderhaeghe en Laurent Ballenghien hadden het niet gemakkelijk tegen de Leutebokskes, de ploeg van Tom Fieuw en coach Koen Vanhoutte die zich verstrekt hadden met een voetbalster uit El Salvador. De ploeg van Stefan Varrewaere, de titelverdedigers, met verder nog Niels Debusschere en Wouter Dierynck wonnen het pleit na een zeer spannende finale en kregen uit handen van een licht gekwetste schepen Debels de trofee.

Op naar de volgende kersteditie van het foot-tennis tornooi van de vzw Rista.
Inschrijven kan reeds via deze link.


 

              Terug naar overzicht

TC Rumbeke

Wervikhovestraat 7A, 8800 Rumbeke
Tel: 051/24 87 62 - info@tcrumbeke.be
Rekeningnummer BE78 0016 8598 5086


Agenda

22/12  ALASKA dubbeltornooi
24/12 - 28/12  Kerstkamp
26/12  Tennisvoetbal tornooi
28/12  Pastakaarting
29/12  Steenoven Christmas Padel Cup
31/12 - 04/01  Nieuwjaarskamp
01/01  Start Steenoven Padel Circuit
02/01  Open tafeltennistornooi “Trofee Florian Vanacker”
04/01  Negende kaartavond
11/01  Tennisvoetbal politiediensten
13/01  Mediamarkt Rolstoeltennistornooi
01/02  Tiende kaartavond
09/02  EMOB Dubbeltornooi
11/02 - 17/02  Padeltornooi [P100 D - P250 H]

Bekijk hier de volledige kalender
Enkele van onze sponsors


Nuttige links

rista
tennisvlaanderen
Tecnifibre
sport vlaanderen