Start Reglement Registreren Speel Stand The Cup Prijzen Profiel Logout

Reglement voetbalprono '17 - '18

Welkom bij de Voetbalprono, editie 2017-2018. In deze prono krijg je een gans jaar pronostiek-plezier voor slechts 20 euro.
Zoals elk jaar maak je hiermee de meest oninteressante affiches de moeite waard om volgen!
De meeste regels worden hieronder verduidelijkt, als er toch nog vragen zijn, contacteer ons op prono@tcrumbeke.be, en we zorgen zo snel mogelijk voor duidelijkheid!

Hoe meespelen?
Voor elke match in de Jupiler Pro League 2017-18 voorspel je de uitslag. Je kan uitslagen ingeven van 0-0 tot 9-9. Het betreft hier alle matchen uit de reguliere competitie (30 speeldagen) en de speeldagen (telkens 10) uit Play Off I en Play Off II. De finale van Play Off II, evenals de wedstrijd om het europees ticket tussen de winnaar van Play Off II en een ploeg uit Play Off I, komen in deze prono niet in aanmerking.

Hoe verdien ik punten ?
Bij elke wedstrijd krijg je 3 punten als de winnaar uit jouw voorspelling overeenkomt met de werkelijke winnaar van de wedstrijd. Indien je de exacte uitslag wist te voorspellen krijg je daar nog 2 extra punten bovenop. 
Voorbeeld: je voorspelt 3-1, als het 3-1 wordt krijg je 5 punten. Bij elke andere uitslag waarbij de thuisploeg wint (2-0 , 4-1 , 1-0 ,....) verdien je 3 punten. Op basis van deze punten krijgen we een stand per speeldag. Je positie in de weekstand bepaalt hoeveel punten je krijgt voor het klassement: de beste helft van de weekstand krijgen punten voor de algmene rangschikking, te beginnen met 1 punt, en elke plaats hoger een punt erbij. Bij 60 deelnemers, krijgt de 30e in de weekstand 1 punt, de 29e krijgt 2 punten, ..... en de weekwinnaar 30 punten.

Hoe inschrijven?
Je kan je inschrijven door je hier te registreren op deze website, en door 20 euro te betalen. Betalen kan door overschrijving op rekeningnummer BE48 0358 5409 3327 - vermeld "Prono + naam deelnemer".

Hoe kan ik winnen?
Elke speeldag wint de deelnemer met het hoogst aantal punten de weekwinst. In geval meerdere deelnemers het hoogste aantal punten behaalden, wordt de prijs gedeeld. Hetzelfde geldt voor de eindwinst. 

Wat kan ik winnen?
Elke speeldag is er een speeldagprijs voor de winnaar van die speeldag. Op het eind van de competitie volgen de grote prijzen voor de eersten in het algemene klassement. Hoe meer deelnemers er zijn hoe meer geld er te verdelen wordt.
Ook de winnaar van The Cup en de andere finalist vallen in de prijs. En indien voldoende budget krijgt ook iedere vijf speeldagen de man-in-vorm een kleine prijs.

Wat indien een match niet doorgaat?
In het geval een match uitgesteld wordt, dan blijft de originele pronostiek van kracht. De betreffende speeldag zal dan ook pas volledig afgerond zijn eens deze match(en) ingehaald zijn. 

Wat bij forfait-score?
Indien het resultaat van een wedstrijd omgezet wordt naar een forfait-score, dan wordt deze forfait-score ook overgenomen in de prono.

Wat bij situaties die het reglement niet voorziet?
Als zich onbeschreven situaties voordoen, behoudt de organisatie het laatste woord in de beslissing. Er zal steeds op een logische wijze, en naar de geest van het spel, beslist worden. 

Word ik op de hoogte gebracht als ik nog moet meespelen?
Normaalgezien wordt er ook een herinnering gestuurd indien je (ongeveer) 1 dag voor de deadline je prono nog niet verstuurd hebt. Deze herinnering is geen garantie (dus klachten wegens niet ingevuld omdat je geen reminder gehad hebt, kunnen niet aanvaard worden). In de mate van het mogelijke wordt deze wel elke speeldag verstuurd, en vorig seizoen is dit elke week gebeurd! 

Hoe werkt de Cup juist?
Om mee te spelen met de Cup hoef je niets extra te doen. Je bent sowieso ingeschreven hiervoor (als je ingeschreven bent voor de 3e speeldag), en meespelen gebeurt aan de hand van je ingevulde pronostiek. Alle deelnemers worden per lottrekking per 2 tegenover elkaar gezet. Wie op de betrokken speeldag het meest punten haalt van de 2, stoot door naar de volgende ronde, net als in een bekertoernooi. De verliezer gaat er onverbiddelijk uit. Is er een gelijke stand dan wordt er gekeken wie er het meest exacte wedstrijden juist had. Is de stand dan nog gelijk dan gaat de deelnemer door die het hoogst gerangschikt is in de tussenstand na die speeldag.

Hoe win ik een Cup-ronde?
Simpel: haal op de betrokken speeldag meer punten dan je tegenstander, en je bent de winnaar! In geval van ex aequo: wie het minst punten kreeg voor het verschil in doelpunten gaat door. Indien nog gelijk: wie het minst aantal 1x of 2x ingevuld had gaat door. Indien nog gelijk: wie het hoogst staat in de algemene stand gaat door.

TC Rumbeke

Wervikhovestraat 7A, 8800 Rumbeke
Tel: 051/24 87 62 - info@tcrumbeke.be
Rekeningnummer BE78 0016 8598 5086


Agenda

23/02  Pasta kaarting
02/03 Eerste kaartavond nieuwe seizoen
11/03  Kidsdag wit/blauw/rood
17/03 Quiz
23/03 Afsluit winterteam
31/03 Milieu- en opkuisdag
31/03  Tweedehandsbeurs Gezinsbond Rumbeke
01/04  Paasreceptie en paaseierenraap
02/04 - 06/04 Paaskamp 1 en paasstage
06/04 Tweede kaartavond
09/04 - 13/04 Paaskamp2 en paasstage
16/04 Start van de zomerlessen
16/04 Start van de interclubcompetitie

Bekijk hier de volledige kalender
Enkele van onze sponsors


Nuttige links

rista
tennisvlaanderen
Tecnifibre
sport vlaanderen